Двама заместник-министри са назначени  в Министерството на земеделието и храните

...
Двама заместник-министри са назначени  в Министерството на земеделието и храните
Коментари Харесай

Още двама зам.-министри

Двама заместник-министри са назначени  в Министерството на земеделието и храните и в Министерството на младежта и спорта.

Иво Кацаров е назначен за заместник-министър на младежта и спорта. До този миг е изпълнявал длъжността основен секретар на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “. В интервала 2017 година – 2019 година Кацаров е  шеф на дирекция „ Търговски сдружения и концесии “ в Министерството на районното развиване и благоустройството. Иво Кацаров е дълготраен чиновник на Агенцията по публични поръчки, където заема разнообразни позиции, в това число основен секретар. Кацаров е работил също в Министерството на финансите, има опит и в частния бранш. Висшето си обучение приключва в Университета за национално и международно стопанство със компетентност „ Счетоводство и надзор “.Инж.

Дамян Дамянов е назначен за заместник-министър на земеделието и храните. Притежава дълготраен управнически опит в областта на стопанисването, отбраната и опазването на горските запаси. Повече от 10 години от професионалната му кариера е обвързвана с „ Югозападно държавно дружество “ ДП-Благоевград, където той поредно заема длъжностите заместник-директор и шеф. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ от Факултета „ Горско стопанство “ на Лесотехническия университет в гр. София. Той има и приключена докторска степен по екология и запазване на екосистемите към Института по гората, Българска академия на науките.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР